Valikko Sulje

Usein kysytyt kysymykset

K: Tarvitaanko siirtolupa ralleissa ?
V: Kyllä, siirtoluvan ja siirtovakuutuksen saa ostaa Trafin valtuuttamista toimipisteistä Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestön kalenterissa oleviin kilpailuihin.

K: Saako Hamun kilpailuissa ajaa vanhalla 16″ piikkirenkaalla?

V: Kyllä saa, toistaiseksi.

K: Minkä ikäisenä saa ajaa nuorten luokassa tai senioriluokassa?

V: Nuorten luokkaan pääsee ajamaan sinä vuonna kun täyttää 15 vuotta ja siihen saakka kun täyttää 18 vuotta. Senioreissa saa ajaa jo sinä vuonna kuin täyttää 50 vuotta. Täysi-ikäisen kuljettajan kartturina voi olla myös nuorten luokan ikämääritelmän täyttävä henkilö.

K: Kuka voi olla jäsen ?
V:
Jäseneksi voi hakea yhdistys tai yritys jonka Harrastemoottoriurheilun vuotuinen hallitus hyväksyy.

K: Kuinka voin henkilöjäsenenä vaikuttaa ?
V:
Henkilöjäseneksi voi hakeutua alueseuroihin jotka löytyvät yhteystiedoista, Harrastemoottoriurheilun vuosikokoukseen jäsenseurojen hallitus tai vuosikokous valitsee edustajansa (pöytäkirja tästä mukaan) ja heistä valitaan vuotuinen hallitus keskusjärjestölle. 

K: Kilpailun järjestäminen ?
V:
Kilpailun Harrastemoottoriurheilun alaisuudessa voi järjestää yhdistys- tai yritysjäsen. Hallitus käsittelee kirjallisen hakemuksen. Huom! JokkisRace-kilpailut haetaan JokkisRace Ry:ltä.

K: Tarvitaanko liikennevakuutus ja mistä sen saa ?
V:
Liikennevakuutus on pakollinen ja sen saa parhaiten omasta vakuutusyhtiöstä tai siirtoluvan yhteydessä katsastuskonttorilta.