Valikko Sulje

Uusi jäsenyhdistys ja kilpailuja 2019

Vuoden viimeiset asia käsittelyt tulleet päätökseen. Jäsen ja kilpailuhakemus hyväksyttiin uudelle yhdistykselle, Urajalan harrastemootoriautoilijat Ry tekevät yhteistyössä Hämeen moottoriseuran kanssa Rallisprintin Urjalassa 3.2.2019. kilpailun nimeä kantaa 2. TS-konehuoltosprint.

Kisa 2000 puolestaan järjestää Lomaparatiisisprintin Oulaisissa 23.2.2019 näin saadaan kaivattuja sprintkilpailuja lisää kalenteriin.

Total Tarmac asfalttisprint sarjasäännöt sai myös hyväksynnän, sarjailmoittautuminen on hyvässä vauhdissa sivustolla ajaksi.fi sarjaan on tällähetkellä jo niin paljon kuljettajia että se toteutuu kesäkaudella 2019 alkaen Ikaalisista 10.5

Tämän tiedotteen myötä jäämme loppuvuodeksi lomailemaan ja palaamme Piipolarallin alla tositoimiin, sehän ajetaan 12.1.2019 myös Rallicuppiin ja Piipola ralliin on hyvin ilmoittauneita ne löytyy rallitulokset.net sivustolta.

Toivotamme kaikille hyvää Joulua ja vauhdiksta Uuttavuotta.