Valikko Sulje

Hamun sarjatyöryhmän kuulumisia

Hamun rallisarjan 2021 ensimmäinen koko ison työryhmän etäpalaveri pidettiin eilen 30.7.2020. Keskustelua käytiin todella hyvässä hengessä ja moninaisen osaamisen ja kokemuksen sävyttämänä. Kaikilla oli selkeä tavoite kehittää sarjaa kilpailijaystävällisempään suuntaan. Sarjan työryhmän palaveriin osallistui kymmenen 16:sta kilpailijoiden ja kilpailujärjestäjien edustajista Espoosta aina Kainuun erämaiden hiekkamontuille saakka etäyhteyksien välityksellä ja hyvin toimi! Kaikki työryhmään hakeneet kilpailijat ja kilpailujärjestäjät pääsivät mukaan työryhmään.
Hamun rallisarjan 2021 työryhmän edustus on seuraavanlainen:
– Riku Ainasvuori, Hämeenmoottoriseura Ry
– Jouko Mähönen, Ralli Team Kainuu Ry
– Michael Flemming, South West Motorsport Ry
– Sami Heikkilä, Yellow Racing Team Joutsa
– Mervi Pyöriä, Revolt Racing Team Ry
– Jonny Söderström, South West Motorsport Ry
– Timo Saikka, Hämeen Moottoriseura Ry
– Minna Sirvio, Sonkajärven Urheiluautoilijat Ry/Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö Ry sihteeri / rallisarjan 2021 työryhmän koollekutsuja.
– Jan Söderström, Tekniikkaryhmän PJ.
Kilpailijoiden Edustajat
– Kai Hyttinen, Suomussalmi
– Jorma Isotalo, Espoo
– Nuutti Korhonen, Hyvinkää
– Sami Saari, Nokia
– Marko Mansikkamäki, Hämeenkyrö
– Miko Jalava, Mäntyharju
– Mika Ilomäki, Oulainen

Palaverissa nousi esille loistavia kehittämisideoita koskien luokkien tasapuolisuutta ja sarjan sääntöjä, kuten esimerkiksi turvallisuuden ja nuorten kuljettajien huomioiminen. Työryhmä aloittaa tältä pohjalta laatimaan tulevan sarjan sääntöjä, joiden raakaversio julkaistaan syyskuun lopussa. Todennäköisesti sarjassa ajetaan kuusi osakilpailua, joista kolme talvella ja kolme kesällä. Kun osakilpailujärjestäjät ovat selvillä ja varmistuneet, voidaan ne julkaista.

Rallisarjan 2021 työryhmän jäsenten yhteystiedot tullaan päivittämään Hamun nettisivuille osoitteeseen http://kehitys.harrastemoottoriurheilu.fi/yhteystiedot/ viikonlopun aikana. Olkaapa aktiivisesti edustajiin yhteydessä ja tuokaa kentän näkemystä mukaan uuden rallisarjan 2021 suunnitteluun!

Terveisin Riku Ainasvuori ja Minna Sirvio