Valikko Sulje

HAMUN KISOIHIN JATKOSSA VAIN REKISTERÖITYNEET KILPAILIJAT

Hieman on tiukka otsikko, mutta ennen kuin asiasta tekee mitään johtopäätöksiä, niin kannattaa lukaista koko tiedote ensin. Tämä on loppupeleissä hyvä uutinen ja kaikille hyödyksi!

Järjestäytyneen urheilun ja harrastamisen viranomaislinjauksiin sisältyy jäsenrekisterit. Monet lajit käyttävät rekisterien lisäksi esimerkiksi lisenssejä. Keskustelujen pohjalta hallitus päätti ottaa Hamussa käyttöön harrastajarekisterin. Viranomaisohjeistuksien selkeämmän noudattamisen lisäksi hyötynä on, että voimme paremmin varmistaa harrastajien perehtyneisyyden kilpailuun liittyvään säännöstöön.  Rekisteröitymisen yhteydessä tulee suorittaa lyhyt tutkinto, jonka suorittamisen jälkeen jokainen saa oman Hamu kilpailija- ID numeron. Kilpailija- ID:llä saadaan tulevaisuudessa hyötyä esim. kilpailuihin ilmoittautumisen yhteydessä. Tämä Hamu kilpailija- ID numero vaaditaan jatkossa jokaiseen Hamun alaiseen kilpailuun ilmoittautuessa ja vaatimus on voimassa kaikissa kilpailuissa tästä päivästä eteenpäin. Rekisteröityminen ja Hamu kilpailija- ID:n hakeminen on harrastajaystävällisesti täysin ilmaista!

Linkki rekisteröitymiseen löytyy Harrastemoottoriurheilu.fi sivuston alareunasta tai seuraavasta linkistä: https://harrastemoottoriurheilu.fi/rekisteroidy-jaseneksi/. Rekisteröitymisen jälkeen voit tarkistaa omat tietosi sivuston alalaidasta kohdasta ”kirjaudu sisään”.

Tietojen käsittelyssä noudatetaan Suomen henkilötietolain tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Tietosuojasta löydät tarkemmin lisää osoitteesta: https://harrastemoottoriurheilu.fi/tietosuojaseloste/

Rekisteröityminen on mahdollista tehdä vaikka heti. Ainakin Tammisaareen menijät pääsevät samantien kokeilemaan meneekö tutkinto läpi vai ei!

Mikäli rekisteröitymisessä ilmenee ongelmia tai sinulla on kysyttävää, niin ottakaapa reippaasti yhteyttä!

– Mika Ilomäki P. 044 578 2197

– Minna Sirvio P. 044 509 3907
– Riku Ainasvuori P. 050 349 5821