Valikko Sulje

Hamu Ry vuosikokouskutsu

Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n (Hamu ry) vuosikokous pidetään 22.5.2021 lauantaina klo 10 alkaen Jyväskylässä hotelli Scandic Laajavuoressa, Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä.

 Perustelut sille, että Hamu ry vuosikokous on mahdollista pitää: Aluehallintovirasto on 11.3.2021 muuttanut ohjeistustaan siitä, ovatko yhtiökokoukset ja rekisteröityjen yhdistysten sääntömääräiset sekä muiden toimijoiden sääntö- tai lakimääräiset kokoukset yleisötilaisuuksia. Aluehallintoviraston uusi tulkinta on, että yhtiökokouksia ja muita laki- tai sääntömääräisiä kokouksia, jotka eivät ole yleisölle avoimia, ei pääsääntöisesti pidetä yleisötilaisuuksina tai yleisinä kokouksina.

Vuosikokouksen osallistujamäärä on rajattu kahteen henkilöön/ jäsenyhdistys. Jokainen jäsenyhdistys esittää jäsenseuransa hallituksen tai vuosikokouksen pöytäkirjan, jossa on mainittu keskusjärjestön vuosikokoukseen osallistujat. Tai mikäli edustetaan jäsenyhdistyksen antamalla valtakirjalla toista jäsenseuraa, voi tällöin olla vain yksi valtakirja. Pöytäkirjat ja valtakirjat toimitetaan etukäteen sähköpostin liitteenä (skannattuna) osoitteeseen: minna.sirvio@harrastemoottoriurheilu.fi  Samalla sähköpostilla tehdään sitovat ilmoittautumiset vuosikokoukseen ilmoittamalla osallistujien nimet ja mahdollinen erityisruokavalio (kokouslounas) 6.5.2021 mennessä!

Kokouksessa noudatetaan valtakunnallista Thl:n koronaohjeistusta, joten paikalle saavutaan vain terveenä.

Hotelli Scandic Laajavuoressa kokoustilana toimii iso paneelisali, jossa turvavälit on mahdollista pitää. Ennen kokouksen alkua on tarjolla kahvia/aamupalaa ja kokouksen jälkeen buffet lounas. Hotellista on varattu pe-su väliseksi ajaksi Hamu Ry:lle 15 kpl hotellihuoneita (95.00 € yhden hengen huone / vuorokausi ja 115.00 € kahden hengen huone / vuorokausi). Jokainen majoitusta tarvitseva varaa 7.5.2021 mennessä huoneensa itse osoitteesta: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BHAR210521 Varaustunnus BHAR210521 tai puhelimitse hotellin vastaanotosta +358 14 4581009 tai sähköpostitse laajavuori@scandichotels.com.

Mikäli jäsenyhdistys haluaa saada jonkin asian vuosikokouksen käsiteltäväksi, on siitä ilmoitettava sähköpostitse 27.4.2021 mennessä osoitteeseen: minna.sirvio@harrastemoottoriurheilu.fi . Hamu Ry vuosikokouksen esityslista toimitetaan jäsenyhdistyksille viimeistään viikkoa ennen kokousta.

Tervetuloa,

Hallitus