Valikko Sulje

Hamu Ry vuosikokous pidetty

Harrastemoottoriurheilun Keskusjärjestön vuosikokous pidettiin 22.5.2021 Jyväskylässä hyvässä hengessä. Kokouksessa valittiin uusi hallitus, joka lähtee kehittämään edelleen hyväksihavaittuja toimintatapoja eteenpäin.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa vanha tuttu Jarmo Moisanen. Hallitukseen valittiin Michael Flemming, Tomi Pannimaa, Mervi Pyöriä, Esa Mikkonen, Marko Paloniemi ja Mika Ilomäki. Varajäseninä toimivat Mika Mikkonen ja Pekka Knuutinen. Hallituksen sihteeriksi valittiin Mervi Pyöriä ja rahastonhoitajana jatkaa Mika Ilomäki.

Hamu Ry haluaa kiittää entisiä hallituksen jäseniä Heikki Hosionahoa, Vesa Törmää, Jan Söderströmiä ja Mika Sirviota sekä sihteerin tehtävistä pois jäävää Minna Sirviota aktiivisesta ja ansiollisesta työstä harrastemoottoriurheilun kehittämiseksi!