Valikko Sulje

Jouluinen tervehdys teille kaikille ralliharrastajille

Vuosi on ollut tapahtumarikas, huolimatta koronapandemian aiheuttamista huolista. Huikea sarja ennätysmäärällä osallistujia onnistui hyvin. Kiitos kuuluu kaikille kilpailujen järjestäjille, niin sarjassa mukana olleille ja yksittäisten kilpailujen tekijöille. Jatketaan samaan malliin ja tehdään hyviä kilpailuja kilpailijoille.

Muutama sananen tulevasta. Uudet tekniikkasäännöt on päivitetty Hamu:n nettisivuille, samoin luokat koskien rallia ja rallisprinttiä. Joitain muutoksia siellä on, kuten Proto-autoja koskeva Proto-kortti, joka tulee käyttöön vuoden 2022 alusta.

Kilpailujen järjestäjille alueellisesti on eroavaisuuksia, koskien ELY-keskusta varsinkin talvirallien siirtymien kanssa. Tästä kannattaa olla yhteydessä oman alueen ELY-keskukseen. Samoin koronapandemian takia oman alueen pandemiapäällikköön, jotta ei tule yllätyksiä järjestäjälle.

Laitetaampa vielä Etsintäkuulutus teille tekniikan omaksi tuntevat henkilöt.

Haemme tekniikkaryhmän avuksi, sinua, joka tunnet tekniikka-asioita tai olet kiinnostunut aiheesta ja haluat mukaan tekniikan katsastajaksi tuleville kausille. Tulevaisuudessa toimenkuvasi olisi olla kilpailunjärjestäjillä sarjakilpailuissa ja toimia yhteistyössä tekniikkaryhmän kanssa kilpa-autojen turvallisuus ja/tai tekniikkapuolen katsastuksessa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus Hamu:n pj:lle Jarmo Moisaselle ja/tai tekniikkaryhmän vetäjälle Asko Eroselle. Heiltä voit myös kysellä lisätietoja.

Jarmo Moisanen puh: 0500225497, sp: jarmo.moisanen@harrastemoottoriurheilu.fi

Asko Eronen puh: 0400214220, sp: asko.eronen@pankaboard.com

 

Hyvää joulun odotusta ja rallien täyttämää vuotta 2022!

Toivottaa Hamu:n hallitus