Valikko Sulje

Media asiaa

Näin koronarajoitusten jyllätessä edelleenkin, on aihetta paneutua siihen, miten kilpailuihin haluavat kuvaajat pääsevät kisoihin mukaan. Tämä aihe kun nostaa keskustelua aina aika ajoin. Ja toki alueellisia eroja tässäkin on, miten AVI näitä asioita määrittelee.

Kuvaajat ovat edelleenkin kilpailunjärjestäjän alaisuudessa, kilpailukohtaisesti. Kilpailunjärjestäjän on hyvä pitää yllä listaa kuvaajista, jotka tekevät kuvaamista/mediatyötä ammattimaisesti, ja pyytävät luvan tulla tekemään työtään kilpailuun järjestäjältä. Tänä vuonna HRS 2022 –sarjalla on sopimus jo tiettyjen kuvaajien kanssa, jotka käyttävät HRS 2022 Media-liiviä.

Keskusjärjestö teettää Media-liivejä, joissa on Hamu:n virallinen väritys logoineen. jotka pitää olla päällä maastossa. Liivit eivät tule olemaan kuvaajien omaisuutta.  Näitä liivejä saa Hamu:lta ja halutessaan kilpailuja järjestävä seura voi lunastaa ne itselleen.

Se, mitä kilpailunjärjestäjän tulisi tehdä, on teettää/tehdä Media-henkilöille Media –kortti, jossa tulee näkyä myös kuvaajan nimi. Media-liivien osalta, ohjeistaa käyttämään kilpailun aikana maastossa ja palauttamaan takaisin kilpailun päätyttyä. Ja listaus näistä kuvaajista/mediatyötä tekevistä, jotka sinne maastoon menee.

Tikkakosken kilpailu 29.1.2022, ei ole vielä varmaa, saadaanko sinne Media-liivit jo käyttöön, koska materiaalipula vaivaa liivien toimittajaa.

Hamu:lla on tulevaisuudessa tiedottaja, Tero Lyttinen. Häneen voi olla yhteydessä esim kilpailujen järjestäjä, kun haluaa kisoista näkyvyyttä Hamu:n Facebook –sivuille.

Tiedottaja:  sposti   tero.lyttinen@racewaymedia.fi

Media-liivi asioissa: yhteys sihteeriin Mervi Pyöriä, puh. 0503440299, sposti mervi.pyoria@harrastemoottoriurheilu.fi