Valikko Sulje

Ouneva Group sprint-sarja ajetaan päätökseen Siikajoella 4.3.2023

Neliosainen Ouneva Group sprint-sarja ajetaan päätäkseen Siikajoella lauantaina 4.3.

Pro Race ry:n järjestämä Ouneva Group Sprint Siikajoki keräsi mukavasti lähes 100 osallistujaa. Kisa ajetaan Siikajoen moottoriurheilukeskukseen (Klingsporintie 296, 92330 Siikajoki) jäädytetyllä radalla. Ensimmäinen kierros käynnistyy klo 10.30 ja kilpailu päättyy noin klo 15.

Ouneva sprint-sarja järjestetään Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n (Hamun) alaisuudessa ja järjestäjänä toimii Kontio-Racing Ry. Kilpailuiden toteutuksessa noudatetaan Hamun kilpailun järjestämisen sääntöjä sekä teknisiä sääntöjä.

Ouneva Group sprint-sarjan tilanne ennen Siikajoen osakilpailua

Siikajoen sprintin tulospalvelu ja osallistujaluettelo