Valikko Sulje

Joutsenlampi kiittää, kumartaa ja vaikenee hetkeksi.

– JOUTSENLAMMEN LOPPULAULU –

Joutsan kisan somettelut alkaa hiljenemään ja muistona metsissä on vain alaterällä silitetyt ralliladut. Puhelimen soimisen taajuus on vakiintunut normaaliksi. Autotallissa on noin tusina lihalaatikkoa sekalaista rompetta, jotka odottaa palauttamista, inventointia tai varastointia. Parit VHF-luurit ja tikkarit ovat vielä paluumatkalla. Hävinneet ja rikkoutuneet materiaalit on listattu ostoslistalle. Maanantaina soitettiin parista lehdestä ja kysyttiin fiilikset kisan jälkeen. Eihän se ole kisa eikä mikhään jos ei yksi postilaatikko mene rikki jonka uusiminen on sovittu postin kanssa. Kisan Youtube videot ja kuvagalleriat alkaa olla läpi katsottuna. Facebook kommentit ja palautteet on luettu pariin kolmeen kertaan. Sähkö- ja kirjeposti muistuttaa tapahtumasta saapuvien laskujen muodossa. Hommia laskujen maksun lisäksi riittää vielä ilmoittautumismaksujen palautuksissa (pitkä odotusaika) ja lainatavaroiden palautusten kanssa. R-Cupin pisteet on laskettu ja kuskit jo keskittyy Kuhmoisten tai Sonkajärven kilpailuihin.

Kilpailua lauantaina oli tekemässä 175 – 180 henkeä, joista suurin osa talkookorvauksella ja pieni osa työn merkeissä, jälleen kiitos heille kaikille! On ollut erityisen mieltä lämmittävää lukea kuskien palautteita ja kommentteja, varsinkin positiivisia asioita joita harvemmin saa lukea. Ruuhkista huolimatta kaikki taisi ehtiä ykköselle ajallaan ja kukaan ei nääntynyt nälkään. Osa ei osannut laskea huollosta lähtöaikoja ja vitosella jo vähän siimatkin karkaili, näissä molemmissa järjestäjällä petrattavaa. Lempään EK:sta taidettiin tykätä ja ”Paras EK Ouninpohjan jälkeen” oli varsin hauska heitto. Lopuksi vielä kiitokset kaikille asiakkaille eli osallistujille niin ratin takana kuin renkaiden vaihdossa olleille, unohtamatta runsaslukuista yleisöä – KIITOS JA KUMARRUS!

Also thanks to all foreign stars who participated to our small event with very long distance from home! Hopefully you liked routes and country overall. It was pleasure to see you all in our own event!

Terveisin,

Sami Heikkilä
Kilpailunjohtaja