Valikko Sulje

Hamu kiittää vuodesta 2020!

Kesäkuussa 2020 tuli Hamun mittariin täydet viisi vuotta keskusjärjestönä. Tälle taipaleelle on mahtunut pyyteetöntä intoa ja vahvaa tahtotilaa kehittää moottoriurheilua harrasteena. Mukana on ollut ja on edelleen ihmisiä, joita on motivoinut tehdä asioita toisin. Olemmekin Hamussa kiitollisia kasvavasta kiinnostuksesta toimintaamme kohtaan ihan kaikille, jotka ovat kehittämistyöhön ja kilpailutoimintaan osallistuneet! Lista näistä henkilöistä olisi pitkä, mutta uskomme tämän tiivistetyn kiitoksen tavoittavan kaikki osalliset kilpailijoita unohtamatta!

Vuoden 2020 kilpailujen osalta kalenteri tyhjenee ensi lauantaina pidettävän Xmeal rallisprintin ja OuluZonen jälkeen, joten ihan paras lahja 5-vuotiaalle Hamulle olisikin vauhdikas ja iloinen kilpailupäivä kaikille Saarijärvellä. Tämä onnistuu huomioimalla toisemme ja seuraamalla kilpailujärjestäjän ohjeita niin ikävien pöpötartuntojen välttämiseksi kuin kilpailun turvallisuudenkin kannalta ?

Hamu kiittää ja kumartaa, loppuvuosi pakerretaan täydellä teholla uusien haasteiden parissa ja mielenkiintoisia tiedotteita on luvassa vuoden 2021 suunnitelmista niin jäsenseuroille kuin myös moottoriurheilun harrastajille!