Valikko Sulje

Habittaako Ralli ajetaan 30.1.2021 Tikkakoskella

Tikkakosken legendaarisissa ralli maisemissa ajetaan neljän erikoiskokeen Habittaako-ralli. Ilman yleisöä kylläkin, mutta silti hieno uutinen kilpailijoille.

Kisassa ajetaan kaksi EK:ta kahteen kertaan sisältäen 36ek/km, ilmoittautumismaksu 120-150€ ilman nuottia ja 200€ nuotista.

Pitkällisten ja monimutkaisten neuvotteluiden jälkeen kun tarpeeksi palloa pompoteltiin päättäjiltä toisille niin sai kilpailunjohtaja ja myös muu LTM motorsportin porukka myöhäisen joululahjan. Toivon mukaan tämä myös edes auttaa muita kilpailujen järjestäjiä työssään saada lupia kilpailuiden järjestämisen saralla näinä vaikeina aikoina.
LTM (Leppänen, Tuohinen & Marjanen)porukalla päätettiin reilu kaksi kuukautta sitten tehdä ralli Tikkakoskelle niin se myös tehdään ja toteutetaan silloin kun se kalenteriin tahdottiin 30.1.2021.
AVI:n, THL:n, Poliisin ja kaikkien muidenkin vaadittavien tahojen luvat on nyt mustaa valkoisella rallia varten. Ei muuta kuin nimiä listaan niin saadaan kunnon testi kisa aikaan.
Toivottavasti kaikki ymmärtävät tämän hetkisen tilanteen ja noudattavat rajoituksia, jotta muutkin pääsevät järjestämään kisoja.
Terveisin LTM -Motorsport ry porukka