Valikko Sulje

Uusi Xmeal Asfalttimestaruus -sarja alkaa huhtikuussa!

Rallisprintrintamalla on ollut hiljaista kaksi vuotta. Nyt siihen tulee muutos. Kuljettajien ääntä on kuultu, ja tulevana kesänä ajetaan uusi Xmeal Asfalttimestaruus -sarja. Sarjassa ajetaan kuusi osakilpailua, tarjolla kuusi eri rataa neljällä paikkakunnalla.

Harrastemoottoriurheilu Ry:n alaisessa sarjassa on panostettu kilpailijoiden toiveiden mukaisiin palkintoihin, menestyjille on tarjolla lahjakortteja. Sarjaan ilmoittautuminen on auki, ja ensimmäiset kuljettajat löytyvät jo listalta. Pääset mukaan www.ajaksi.fi -sivuston kautta. Sarjassa on ajateltu myös ralliautoilla osallistuvia, heille on tarjolla oma luokkat, jossa kilpaillaan sorarallirenkailla.

Sarjasäännöt ja muu tieto löytyy osoitteesta www.asfalttisprint.fi.

Sarja käynnistyy huhtikuun lopussa Paimiosta, jossa ajetaan kaksi osakilpailua. Toukokuussa sarja vierailee Nivalassa, Kauhava on vuorossa kesäkuussa ja sarja huipentuu Parkanon finaaleihin. Jokaisesta osakilpailusta tulee tietenkin myös TV-ohjelma, se esitetään aina kilpailun jälkeisellä viikolla AlfaTV:llä.

23.4.2022 Paimio 1
23.4.2022 Paimio 2
28.5.2022 Nivala
19.6.2022 Kauhava
20.8.2022 Parkano 1
20.8.2022 Parkano 2

2022 Asfalttisprint-Mestaruussarja

www.asfalttisprint.fi

Lisätietoa saat promoottori Arto Syynimaalta numerosta
+35840 016 4234