Valikko Sulje

Hamun Tekniikkaryhmä tiedottaa

Tarkastettavat kohteet kilpa-autoissa.

Kesäkauden alku lähestyy kilpailurintamalla. Talven mittaan rallisarjan osakilpailuissa tehdyissä tekniikka/turvallisuustarkastuksissa on ilmennyt puutteita. Nyt on hyvä aika kilpailijoiden varmistaa omalta kohdalta, että voi ilman jännitystä mennä kisoissa tekniikka/turvallisuustarkastukseen.

Tekniikkaryhmä on linjannut, että loppukaudella Harrasterallisarjan osakilpailuissa alla olevissa asioissa on pääpaino ja ovat seurannan kohteena. Mutta, teidän kilpailijoiden turvallisuutta ajatellen, täytyy nämä asiat olla kunnossa myös muissa kisoissa, niin rallin puollella kuin rallisprintissä.

  • Päävirtakatkaisin
  • Ulkopuolinen päävirtakatkaisimen käyttö
  • V1600 tasauspyörästön lukko
  • Polttoainelinjat
  • Turvavöiden sokat
  • Turvavyöt

Tekniikka/turvallisuustarkastuksessa ilmi tulevat vakavat puutteet: lähtölupaa ei myönnetä
tai korjausmääräys ennen kilpailua: penkin kiinnitys /vaurio, turvakaarien hitsaus puutteellinen, päävirtakatkaisija ei toimi tai ei sammuta moottoria, polttoainelinjat /-tankki, turvavyön kiinnitys /vaurio, tulipellin tiiveys, sekä ohjaamon ja tavaratilan välisen seinän tiiveys mikäli polttoainesäiliö tai iskunvaimentimien lisäsäiliöt sijaitsevat tavaratilassa.

Tekniikkaryhmä

Tiedote ladattavana pdf-tiedostona:
Tekniikkaryhmä TIEDOTE tarkastettavat kohteet kilpa-autoissa.