Valikko Sulje

Tiedote: Harrastemoottoriurheilun Keskusjärjestö ottaa käyttöön katsastuskortin

Hamu ottaa käyttöön katsastuskortin vuoden 2024 alusta alkaen. Katsastuskorttijärjestelmä otetaan käyttöön, jotta pystymme paremmin valvomaan autojen sääntöjennukaisuutta ja korjauskehotteiden toteuttamista. Katsastuskorttien tilausjärjestelmä on otettu käyttöön ja löytyy osoitteesta https://korttitilaus.harrastemoottoriurheilu.fi. Linkki tilausjärjestelmään löytyy myös Hamun nettisivuilta Lomakkeet-linkin takaa. Katsastuskortti on helppo tilata sivun kautta. Katsastuskortin saa itselleen ilmoittautumisen yhteydessä kilpailupaikalla ja kortit pyritään tekemään valmiiksi kauden 2024 ensimmäisiin kilpailuihin. Kortti tulee olla tilattuna etukäteen tilaussivun kautta, jotta kortin tekeminen onnistuu.
Kortin tilaus lyhyesti:
1. Mene tilaussivulle
2. Kirjoita vaadittavat auton ja tilaajan tiedot
3. Tilaa kortti ja tulosta tai ota ruutukaappaus tilaamisen jälkeen avautuvasta sivusta, jossa näkyvät sekä auton että tilaajan tiedot.
4. Pyydä ilmoittautumisen yhteydessä korttia autoosi. (Kortti kirjoitetaan kisapaikalla)
Katsastuskortti on ilmainen vuoden 2023 loppuun, jonka jälkeen kilpailunjärjestäjä voi veloittaa viiden (5) euron kortinkirjoitusmaksun.
Katsastuskortti